Amsterdam verandert tijdens het Amsterdam Light Festival (ALF) in een openlucht galerie, met overal in de stad sprookjesachtige lichtkunstwerken. Het thema van deze bijzondere, elfde editie is ‘In Search of the Miraculous’. Een schitterende vaarroute voert je van 1 december 2022 tot en met 22 januari 2023 over de gezellige winterse grachten en langs alle kunstwerken.

Mr Grey vertrekt van een locatie naar je keuze.


Huur Mr Grey voor jouw gezelschap

Tijdens het ALF is de boot te huur voor groepen tot 30 personen. De leukste schippers van Amsterdam geven uitleg bij de kunstwerken die we onderweg tegenkomen. Omdat we wat langer varen, is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid!

De prijs voor Mr Grey is 460 euro voor 2 uur varen, plus 8 euro entree per persoon die we afdragen aan het Amsterdam Light Festival. Langer varen is mogelijk voor 110 euro per 30 minuten. Prijzen zijn inclusief BTW. Mr Grey is verwarmd en heeft een toilet. Iets lekkers eten of drinken aan boord? Kijk bij de cateringopties of neem contact met ons op.

  • Tot max. 30 personen
  • Boordbar en catering
  • Verwarmd en met toilet
  • Leukste schippers van Amsterdam
  • Ontbijtvaart of borrelvaart

Koop losse kaartjes voor het Amsterdam Light Festival

Wij verkopen tijdens het Amsterdam Light Festival ook losse kaartjes. We starten dagelijks tijdens de Ontbijt Cruise met een vers ontbijtje tussen 7:00 en 9:00 uur, een unieke beleving van het Amsterdam Light Festival tijdens zonsopgang. Liever een gezellige borrel aan het einde van de dag met vrienden, familie of collega’s? Ga dan mee met onze Borrel Cruise tussen 15:00 en 17:00 uur.

Bel ons op +31 (0) 6 28 61 06 04 voor beschikbaarheid en vaardata.

Ontbijt Cruise € 37,50 p.p.
Vaartijden: 7:00 – 9:00 uur
Op- en afstaplocatie: Café Hesp

Inclusief:
Entree voor het ALF
1.5 uur varen
Luxe ontbijtplateau
Onbeperkt koffie en thee

Borrel Cruise € 37,50 p.p.
Vaartijden: 15:00 – 17:00 uur
Op- en afstaplocatie: Café Hesp

Inclusief:
Entree voor het ALF
1.5 uur varen
Luxe borrel plank
2 drankjes naar keuze