Amsterdam Light Festival 2023-2024

Editie 12 neemt je mee in de verhalen van AI en technologie. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12, met thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech.

Een schitterende vaarroute voert je van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024 over de gezellige winterse grachten en langs alle kunstwerken. Stap aan boord van de Mr Grey en dompel je onder in de snelle ontwikkeling van AI en technologie! De lichten staan iedere dag aan van 17.00 tot 23.00 uur.


CELL-PHONE by Liam Campbell (artist impression)
© Amsterdam Light Festival
Phyllotaxis by Daan Johan (artist impression)
© Amsterdam Light Festival

Huur Mr Grey voor jouw gezelschap

Tijdens het Amsterdam Light Festival is de Mr Grey boot te huur voor groepen tot 30 personen. De prijs voor Mr Grey is 480 euro inclusief BTW, exclusief catering, dranken, €2,50 vermakelijkheidsretributie en €7 Amsterdam Light Festival per persoon ( kinderen onder de 12 jaar €3,50).

Mr Grey is verwarmd en heeft een toilet. De leukste schippers van Amsterdam geven uitleg bij de kunstwerken die we onderweg tegenkomen en omdat we wat langer varen, is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid!

Bel of Whatsapp ons op +31 (0) 6 28 61 06 04 voor beschikbaarheid en vaardata.

Langer varen dan 2 uur? Neem contact met ons op.