Amsterdam verandert tijdens het Amsterdam Light Festival (ALF) in een openlucht galerie, met overal in de stad sprookjesachtige lichtkunstwerken. Het thema van deze bijzondere, tiende editie is CELEBRATE LIGHT. Dit jubileum krijgt extra shine met een bloemlezing uit de mooiste, meest spectaculaire lichtkunstwerken uit eerdere edities van het Amsterdam Light Festival . Een schitterende vaarroute voert je van 2 december 2021 tot en met 23 januari over de gezellige winterse grachten en langs alle kunstwerken.

Mr Grey vertrekt een locatie naar je keuze.


Huur Mr Grey voor jouw gezelschap

Tijdens het ALF is de boot te huur voor groepen tot 30 personen. De leukste schippers van Amsterdam geven uitleg bij de kunstwerken die we onderweg tegenkomen. Omdat we wat langer varen, is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid!

De prijs voor Mr Grey is 460 euro voor 2 uur varen, plus 8,10 euro entree per persoon die we afdragen aan het Amsterdam Light Festival. Langer varen is mogelijk voor 110 euro per 30 minuten. Prijzen zijn inclusief BTW. Mr Grey is verwarmd en heeft een toilet. Iets lekkers eten of drinken aan boord? Kijk bij de cateringopties of neem contact met ons op.

  • Tot max. 30 personen (22 zitplaatsen)
  • Boordbar en catering
  • Verwarmd en met toilet
  • Leukste schippers van Amsterdam

Gedeelde vaarten – koop kaartjes voor ALF