Koningsdag 2024

Koningsdag vier je in Amsterdam op het water, met overal bootjes en muziek. Het is een van de leukste dagen van het jaar om te komen varen. Wil je het meemaken? We verwelkomen jou en je vrienden graag aan boord. 

Mr Grey is op Koningsnacht en Koningsdag te huur voor 3 uur. Wij zorgen voor een goedgevulde bar en lekkere hapjes. Er is plek voor maximaal 30 personen en we hebben een toilet aan boord. Zo wordt het een comfortabel feestje. Mail ons om jouw Koningsnacht of Koningsdag cruise te boeken en we nemen snel contact met je op. Wacht niet te lang; bootjes zitten snel vol die dag.

Amsterdam Light Festival

Amsterdam verandert tijdens het Amsterdam Light Festival in een openlucht galerie, met overal in de stad sprookjesachtige lichtkunstwerken. Een schitterende vaarroute voert de bezoeker langs de hoogtepunten van de internationale lichtkunst. Uiteraard is Mr Grey een van de trotse officiële partners van het Amsterdam Light Festival. Vaar je mee?
Pride Canal Parade

Op 3 augustus 2024 vieren we Pride. Een fantastische dag om uit te dragen dat liefde voor iedereen zou moeten zijn. Beleef de Amsterdam Pride Canal Tour ‘front row’ vanaf Mr Grey. Mr Grey ligt tijdens de Canal Tour op een mooie plek aan de route en biedt geweldig uitzicht op de Pride-boten. Aan boord zijn volop hapjes en drankjes, 24 zitplaatsen en een toilet. We kunnen maar 1 vaart doen tijdens de Pride, dus wacht niet te lang met reserveren. Mail ons voor alle voorwaarden.


SAIL 2025

Bezoek SAIL 2020 met Mr Grey

In 2025 komt SAIL naar Amsterdam. Tijdens dit festival komen de mooiste zeilschepen van over de hele wereld naar onze hoofdstad. Vaar tussen de indrukwekkende Tall Ships en marineschepen door aan boord van Mr Grey.

Varen tijdens SAIL is aan regels gebonden, medio december weten we meer en komen de arrangementen voor SAIL online. 

Wil je vast een plekje reserveren of op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar office@rederijvanegmond.nl.